Länge sen vi skrevs.

Hej. Det blev ju så att jag kom att jobba med det jag tidigare skrev om här. Så det har varit dåligt med action på sistone. Det betyder inte att min passion för gullig pop, pizza, gubbrock, glittriga indiecovers av gubbrock eller Dum Dum Girls är mindre. Vill kompensera direkt med gullig pop X 2:

Erika Spring – Hidden

Så här fint låter det när 1/3 Au Revoir Simone går solo. En ep är på väg och videon till Hidden dök upp i dag. (Om man gillar Au Revoir Simone och letar här bland tidigare poster tror jag att man kan hitta deras fina cover på tidernas bästa guilty pleasure: Don Henley‘s – Boys Of Summer.)

Museum of Bellas Artes – Bear Cubs 

En förutsättning för att jobba med det jag älskar är att jag har fått byta hemstad i år. Fruktansvärt roligt jobbmässigt, men privat lite av ett helvete. När allt nu börjar falla på plats känns det extra kul att det har varit värt mödan och att jag fått förverkliga så många idéer på jobbet. Jag har pratat Créme brûlée med My Morning Jacket‘s Jim James i Borlänge. (En av dom allra första posterna i den här bloggen handlade om indievärderingar bland ”foodies” och om just créme-brû-log.) Jag har träffat Festivaleuropas motsvarighet till chokladfabrikens Willy Wonka i Småland, (hörs snart i Musikguiden i P3), åkt på metalkryssning till Åbo osv. Nu närmast ser jag fram mot att få recensera Patti Smith för Jämtlands största morgontidning på semestern.  Sen den intensiva live-sändningen med Musikguiden direkt från Way Out West. Hoppas på att få prata glödlampor och egenbyggda instrument med Purity Ring. Men störst av allt är givetvis att få se Blur spela live för första gången i livet.

BRITPOP 4 LIFE.

 

Annonser

Om saramarta

Bor i hjärtat av Bajenland med gubbe och två barn.
Det här inlägget postades i Övrigt, Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s